За нас

За нас 2021-12-13T09:28:56+00:00

Висококачествено оборудване и технологии

През 2015 година в град София екип от специалисти с голяма доза ентусиазъм и хъс, базирани на богат опит в сферата на индустриалните покрития си осигуряват правото да представляват и внасят продуктите на световния лидер в бояджийското оборудване Graco.

Година по-късно към гамата се добавят и продукти за филтрация при бояджийски камери на холандския производител Wiltec, водоструйки и хидробластери на датския производител Den Jet, абразиви и шкурки на корейската компания производител Deerfos, измервателни уреди на английската компания Paint Test Equipment, предпазни маски и облекла на американската комания 3M и други.

Основният камък е положен за компанията „Пейнт Сървиз“ , която и до днес се развива с бързи темпове в услуга на своите клиенти.

През 2017 година „Пейнт Сървиз“ отваря първия си регионален офис и сервиз в град Пловдив.

През 2019 година е отворен регионален офис и сервиз, както и втори буферен склад в град Русе.

Същата година компанията започва внос и дистрибуция на антикорозионни покрития на турския производител Akys Boya под търговското наименование ADMIRAL.

През 2020 година е отворен регионален офис и сервиз в град Бургас, през същата година започва строеж на нова складова база в град София.  През същата година са изградени първите производствени мощности „Пейнт Сървиз“ започва собствено производство на джобни и касетъчни филтри за бояджийски  камери по най-високи европейски изисквания.

Екипът, чиито цели са добре обслужени и доволни клиенти, е съставен изцяло от млади хора, с изключително високо ниво на компетенция, всички с желание за непрекъснато усъвършенстване и обучение за внедряване на най-съвременните технологии в областта.

Днес, „Пейнт Сървиз“ e водещ вносител на машини и консумативи за индустриална употреба в България и отвъд нея.

Благодарение на представителствата и сервизите си в четири от големите градове в България „Пейнт Сървиз“ обслужва клиенти във всички области на страната. Компанията предлага съвременни машини за боядисване, пясъкоструй и хидробластиране, филтри за бояджийски камери и аспирации, абразиви и шкурки за повърхностна обработка, грундове и бои за антикорозионна защита, предпазни маски и облекла за бояджийските процеси.

В цялата страна „Пейнт Сървиз“ е синоним на качество в обслужването на своите клиенти.

Продуктите и консумативите, свързани с индустрията, се внасят и продават в цялата страна с гарантирана доставка до 24 часа. Базите на „Пейнт Сървиз“ са готови да отреагират в изключително кратки срокове на нуждите на своите клиенти. Боядисване, бластиране, филтрация, трансфер или повърхностна обработка – „Пейнт Сървиз“  предлага точния продукт и решение за всеки проект или нужда. И дори много повече от това, тъй като виждаме в себе си като надежден партньор, не само в търговията, но и в обучението на нашите клиенти.

Посредством нашето професионално „училище за успех“, ние обучаваме креативни, млади хора в областта на индустриалното боядисване, като след преминато обучение получават сертификат за работа с най-висок клас оборудване в индустрията.

С изключително качество на продуктите и обширната техническа компетенция, ние сме на разположение при всяко предизвикателство.

Дългогодишния ни успех като лидер на пазара в бранша приемаме като отговорност. Искаме да вложим нашите знания и страст в обслужването на нашите клиенти и непрекъснато да оптимизираме продуктите, системите и технологиите, от гледна точка на околната среда и оптимизацията на индустриалните процеси.

С действия и идеи поемаме и по нови пътища.

За нашите клиенти. С нашите клиенти.