ПАРТНЬОРИ

ПАРТНЬОРИ 2022-08-04T15:35:17+00:00

Graco

Graco USA – Американски световен лидер в областта на мокро боядисване, нанасяне на композитния покрития, полиуреа, полиестерни смоли, полиуретан. Трансфер и дозиране на смоли за заливане на електронно компоненти. Трансфер на киселини, основи, разтворители, химически агенти, продукти за фармацевтичната индустрия и за хранително вкусовата индустрия.

Abraziv KFT. HU– дробометни машини за автоматизирано почистване на детайли, окачени, на транспортен път или в барабан. Ръчни дробоструийни и пясъкоструйни и апарати. Камери за бластиране на обемни детайли в сглобен вид с опция за събиране и рециклиране на абразива. Кабини за пясъкоструене или дрoбоструене на малки детайли автоматизирано или ръчно.

Denjet – водструйки и хидробластери с работно налягaне от 300 до 3000 бара. Възможност за задвижване с електрически двигател, бензинов или дизелов агрегат. Приложения и възможности за работа в инфраструктурно строителство, реновиране на сгради, почистване на метал в машиностроенето, корабостроене.

Euromair – машини за нанасяне на гипсови и циментови лепила, мазилки, шпакловки, подови замазки, структурни мазилки. Компресори мобилни на ел. захранване и бензинови. Водоструйки и аксесоари.

Wiltec – Нидерлански производител на бояджийски камери, филтри за бояджийски камери и аспирации, маскираща лента, предпазно покритие за бояджийски камери.

Deerfoss – абразиви на хартиена основа, на полимерна основа – изработени на велкро основа за работа с виброшлайф, прав шлайф, безконечни ленти за калибровъчни шлайфове. Ламелни и керамични дискове.

XL Tape – маскиращи ленти на хартиена или оризова основа. Покривни найлони, армирани ленти, найлон с макираща лента.

Meiji Japan – бояджийско оборудване, пистолети с горно и долно казанче, автоматични пистолети. Компресори стационарни за индустриално приложение.