InvisiPac – запечатващо оборудване за горещо лепило и аксесоари

Надеждното и изгодно оборудване за дозиране на топене

Започнете да реализирате големи предимства с технологията без резервоар на InvisiPac системите за топене.

С принципа на истинско стопяване, InvisiPac системите за горене премахват адхезивния слой и подобряват производителността.

Независимо дали имате нужда от малко устройство, което да се побере в опаковъчната линия, или по-голямо устройство за по-висока производителност, ние имаме система InvisiPac, която ви помага да направите повече, да спестите повече и да знаете повече.

 

По-бързо стартиране

Бързо стартиране:

Със своя дизайн без резервоар, InvisiPac трябва само да загрее малко количество, което прави системата готова за употреба за 10 минути , което ви дава още 25 минути на ден от производството.

Няма повече запалване или включване на дюзите:

Загрява се само необходимия материал, като се елиминират изгорели или овъглени материали, които поставят дюзи или водят до отнемане на времеви линии за необходимост от поддръжка.

По-малко поле се отваря

Гарантирани спестявания:

Системата InvisiPac поддържа лепилото при постоянна температура и вискозитет. Чрез избягване на колебанията, материалната продукция остава постоянна, а икономиите на материали нарастват.

Елиминиране на поп отвори кутии:

Материалът се следи непрекъснато и има сигнали, за да се гарантира, че се поддържа постоянно. Това гарантира, че всяка кутия има последователно лепило.

InvisiPac - табла за управление на линии

Проследяване на използването на материала:

Системите InvisiPac имат проследяване на материалите като стандартна характеристика, която ви позволява да измервате правилното количество лепило, да контролирате консистентен топ и да следите вашите грамове за лепило за всеки случай.

Проверете продукцията си от далеч:

Решение за проследяване на данни, което ви помага да проследявате всички дейности на вашите машини InvisiPac от вашия смартфон, таблет или компютър.

Характеристики на системата InvisiPac

  1. Автоматичната система за захранване с патентована технология има алгоритъм за самообучение, която сигурно подсигурява необходимото количество материал за работа на Вашата система за топене без допълнителна настройка или калибриране на запълването.
  2. Разширеният модул на дисплея осигурява точен контрол на целия процес (температура, употреба на лепилото, размери на изстрелите, уведомления за производителността).
  3. Адхезивният топител има иновативни камери за топене, които бързо разтопяват лепилото и го освобождават незабавно, елиминирайки отлагането и поддържайки структурата на лепилото, като не позволяват да се задържа висока температура за дълги периоди от време.
  4. Превъзходният дизайн на нагрятия маркуч е устойчив на изгаряне, което намалява натрупването на въглеводороди, което води до повече време на работа и по-ниски разходи за поддръжка.
  5. Plug-Free апликатори имат дизайн с свободен поток и интегриран модулен филтър, който елиминира накрайниците на дюзите и може да работи до 10 000 цикъла в минута.
Характеристики на InvisiPac

https://www.graco.com/bg/bg/products/product-families/invisipac.html

 

 

By | 2019-07-16T12:12:55+00:00 юли 16th, 2019|Новини|